Klaipėdos „Smeltės” progimnazija smeltesm@gmail.com Tel. (8-46) 345832

Kvadrato varžybos


Spalio
14d. mokykloje vyko tarpklasinės KVADRATO varžybos tarp 4-tų klasių mokinių komandų. Labai džiugu, kad sportas – viena mėgstamiausių mūsų mokinių popamokinės veiklos sričių.

2014-10-16 Skaityti plačiau

Sveikatingumo pertraukų savaitė

Spalio 6-10 d. mokykloje vyko „Sveikatingumo pertraukų savaitė“.
Akcija „Sveikatingumo pertraukų savaitė“ – tai Lietuvos mokyklų bendruomenių savaitinė akcija, kurios tikslas  – atkreipti mokyklų bendruomenių (ypač mokinių) dėmesį į sveikos gyvensenos ir sveikatos stiprinimo svarbą, asmeninę atsakomybę už savo ir aplinkinių sveikatą, skatinti mokinius aktyviai leisti laisvalaikį, išmokti atsipalaiduoti po protinio darbo.

2014-10-13 Skaityti plačiau

Mokytojų dienos atgarsiai


Štai jau savaitė praėjo po tarptautinės Mokytojo dienos šventės, bet padėkos organizatoriams, padrąsinimo žodžiai, šypsenos vis dar sklando „Smeltės“ progimnazijos koridoriuose. Tai buvo graži ir jauki šventė. Nuo pat ankstaus ryto, skambant lyrinei muzikai, mokytojų jau laukė besišypsantys aštuntų klasių mokiniai.

2014-10-09 Skaityti plačiau

Išvyka


Spalio 6 d. 1a ir 5a klasės mokiniai kartu su klasių vadovėmis Genovaite ir Rūta važiavo į zoo muziejų „Gamtos perlas“. Mokiniai stebėjo įvairius laukinius gyvūnus ir paukščius, aplankė unikalų trofėjų muziejų.

2014-10-07 Skaityti plačiau

Tarptautinė muzikos diena


Spalio 1 dieną pasaulyje švenčiama Tarptautinė muzikos diena.
Ši diena buvo paminėta ir „Smeltės“ progimnazijoje. Rugsėjo 30d. sulaukėme svečių iš Klaipėdos muzikinio teatro, kurie atliko ištraukas iš operečių.

2014-10-02 Skaityti plačiau

Vaikų kultūros dienos

Spalio 12-17 d. Klaipėdos miesto savivaldybės kultūros centras Žvejų rūmai jau aštuntą kartą vykdo tradiciniu tapusį projektą  „Vaikų kultūros dienos“. Visą savaitę miesto koncertų ir parodų salės, muziejai ir meno galerijos, bibliotekos, kultūros centrai, muzikos ir dailės studijos (iš viso 21 įstaiga) kvies į nemokamus kultūrinius-edukacinius renginius, skirtus įvairaus amžiaus grupėms.

2014-10-02 Skaityti plačiau

Susitikimas

Šių metų rugsėjo 30 d. Klaipėdos „Baltijos“ gimnazijoje vyko susitikimas, skirtas „EMILE“ projektui. Jame buvo aptarta Klaipėdos miestų mokyklų „EMILE“ klasių veikla, pasiekimai bei tolimesnės perspektyvos.

2014-10-01 Skaityti plačiau

Europos kalbų diena


Rugsėjo 26 d. progimnazijoje paminėta Europos kalbų diena. 27 mokiniams įteikti oranžiniai, sidabriniai ir auksiniai respublikinių konkursų „Tavo žvilgsnis“ ir „Kalbų kengūra“ diplomai.

2014-09-26 Skaityti plačiau

Rudens gėrybių paroda


Ankstyvą rugsėjo rytą, 1 – 8 klasių mokiniai skubėjo į mokyklą nešini darbelius į tradicinę rudens gėrybių parodą.

Ant paruoštų stalų I a. fojė savo darbelius rikiavo pradinukai. Ir ko čia tik nebuvo.

2014-09-25 Skaityti plačiau

Mokslo ir žinių dienos šventės akimirkos


Visur vaikai ...Koks grožis!
Voratinkliai ant kelio
Kardelių spalvos, rožės –
Rugsėjis atkeliavo.

2014-09-05 Skaityti plačiau

Ką išmoksi, ant pečių nenešiosi. (Liaudies išmintis)