Klaipėdos „Smeltės” progimnazija smeltesm@gmail.com Tel. (8-46) 345832

Smeltės – X faktorius

Balandžio 29 d. vyko „Smeltės - X faktorius“. Dainos užsienio kalbomis (anglų, prancūzų, rusų) jau antrus metus buvo atliekamos mokinių pamėgtame renginyje.
Konkurse dalyvavo 11 kolektyvų: solistų, duetų, tercetų ir ansamblių. Į svečius buvo atvykę Sendvario progimnazijos duetas su daina vokiečių kalba ir solistė iš E. Balsio menų gimnazijos.

2015-05-12 Skaityti plačiau

Šventė „Gražus mūsų jaunimėlis“

Balandžio 27 d. aktų salėje skambėjo muzika ir šurmuliavo pasipuošę pradinių klasių mokiniai. Šokių mokytoja Irma Stonienė organizavo šventę „Gražus mūsų jaunimėlis“ skirtą Šokio dienai paminėti. Šventėje dalyvavo 1c, 3a,b,c bei 4 c klasių šokėjai. Galėjome pasigrožėti gražiu mūsų jaunimėliu, kuris trankiai sušoko „Delnų polką,‘ „Berlyno polką“, „Kalvelį“, „Gyvatarą“ ir dar keletą smagių šokių.

2015-05-11 Skaityti plačiau

Frankofonijos diena


Balandžio 20 d. mūsų progimnazijoje vyko Frankofonijos diena.
Į renginį susirinko gausus būrys svečių (direktorė, mokytojai, mokiniai) iš Aukuro gimnazijos, kurie šventę papuošė atlikdami dainą „Je ne veux pas travailler“. Gimnazistai nustebino visus originaliu pasirodymu, gražia apranga, todėl susilaukė gausių aplodismentų.

2015-05-11 Skaityti plačiau

Sveikiname!


Sveikiname folklorinio ansamblio „Smeltužė“ narę, 6a klasės mokinę Gretą Jankaitytę regioniniame liaudiškos dainos festivalyje „Vyturio giesmė“ laimėjusią „Kūrybiškiausio atlikėjo“ nominaciją.
Gretą ruošė mokytoja Raimonda Milašienė.

2015-05-11 Skaityti plačiau

25 m. titulinių Atlaidų šventė


Gegužės 1 d. mūsų Bažnyčioje vyko šv. Juozapo Darbininko Jubiliejinių 25 m. titulinių Atlaidų šventė. Kadangi priklausome šiai parapijai, tai buvome pakviesti dalyvauti tokiame garbiame Jubiliejuje: ir mokiniai, ir jų tėveliai, ir mokytojai – parapijiečiai.

2015-05-10 Skaityti plačiau

Sveikiname!


Mūsų mokyklos 5-8 klasių moksleivių komanda „Smeltukai“ gegužės 7d. Ąžuolyno gimnazijoje  dalyvavo komandinėse varžybose „Pažaiskime matematiką“ ir laimėjo antrą vietą.

Šaunuoliai! Džiaugiamės! Sveikiname!

2015-05-08 Skaityti plačiau

Išvyka į Pajūrio regioninį parką


Saulėtą ir šiltą gegužės antradienį septintos ir aštuntos klasės mokiniai lankėsi Pajūrio regioninio parko direkcijoje. Ten mokinius maloniai sutiko parko atstovas, kuris papasakojo apie teritoriją, lankytinus objektus, parko veiklą. 

2015-05-06 Skaityti plačiau

Svečias iš „Jaunimo Europos“ komandos


Gegužės 7 dieną visoje Lietuvoje vyks „Europos egzaminas“, kuriame ruošiasi dalyvauti ir mūsų aštuntų klasių mokiniai.
Ta proga mokykloje lankėsi „Jaunimo Europos“ komandos narys –savanoris Žygimantas Mitkus, kuris susitiko su 8b ir 8c klasių mokiniais.

2015-05-03 Skaityti plačiau

Skaitovų konkursas „Išskleisk sparnus, vaikyste“


Balandžio 20d. vyko progimnazijos pradinių klasių mokinių skaitovų konkursas „Išskleisk sparnus, vaikyste“. Mokiniai savo deklamuojamais eilėraščiais nukėlė klausytojus į žalią mišką, kur girdėjome žiogo melodiją, matėme, kaip sprogsta pumpurėliai. Palydėdami saulę gaudėme saulės zuikutį.

2015-04-28 Skaityti plačiau

2015 m. moksleivių komandinio boulingo turnyras.

Balandžio 23 d. Klaipėdos viešbučio boulingo klube ,,HONOLULU“ vyko  2015 m. moksleivių komandinio boulingo turnyras.
Mūsų mokyklos pradinukų komanda tarp visų dalyvavusių (11 miesto komandų ) iškovojo I-ąją vietą!
ŠAUNUOLIAI! Džiaugiamės, didžiuojamės savo jaunaisiais sportininkais.

2015-04-27 Skaityti plačiau

Ką išmoksi, ant pečių nenešiosi. (Liaudies išmintis)