Klaipėdos „Smeltės” progimnazija smeltesm@gmail.com Tel. (8-46) 345832

Olimpinės dienos renginiai

Birželio 1-ąją Atgimimo aikštėje ir Dangės upės krantinėse praūš didžiausia Lietuvoje sporto šventė „Olimpinė diena 2019“, kurios kiekvienas norintis galės nemokamai išbandyti net 100 nemokamų sporto veiklų. Gali dalyvauti kiekvienas norintis – amžius ir fizinis pasirengimas nesvarbus. Tiesa, dalyvavimui bus reikalingas specialus dalyvio pasas – atlikdami užduotis žmonės visą dieną rinks taškus, kuriuos dienos pabaigoje bus galima iškeisti į medalius, LTeam ir rėmėjų suvenyrus bei prizus.
Pirmą kartą į uostamiestį atkeliaujanti Olimpinė diena bus jubiliejinė – jau 30-oji. Be sportinių veiklų šventės dalyviai taip pat galės pasivaržyti „Affidea“ 5 km bei 10 km bėgimuose ar „Lrytas.lt“ mėgėjiškos žūklės varžybose bei stebėti breiko turnyrą ar jėgos ištvermės varžybas „LTeam Throwdown“. Registruotis į bėgimus galima naudojantis šia nuorodos:http://tiny.lt/bvskmc3. Registruojantis langelyje Klubas įrašykite savo organizacijos pavadinimą. Norintys dalyvauti 5 ir 10 km bėgimuose gali pasinaudoti specialiais Jums skirtais nuolaidos kodais: KLPSPORTAS5, su kuriuo 5 km bėgimas kainuos 1,00 Eur beiKLPSPORTAS10, su kuriuo 10 km bėgimas – 2,00 Eur.
Renginį vainikuos vienos populiariausių Lietuvos atlikėjų Monikos Pundziūtės – Monique koncertas, o vakare antrajame Melnragės paplūdimyje bus surengtos sveikuoliškos dūzgės, kurių metu vyks ir sporto filmų seansas.
Kviečiame aktyviai dalyvauti!
 
 

Ką išmoksi, ant pečių nenešiosi. (Liaudies išmintis)