Klaipėdos „Smeltės” progimnazija smeltesm@gmail.com Tel. (8-46) 345832

Studijų regata 2017

Kovo 3d. Klaipėdos Kultūros fabrike vyko Studijų ir karjeros paroda. 8a klasės mokiniai su auklėtoja E. Enzinaite turėjo galimybe joje dalyvauti ir tuo labai džiaugėsi.
Mokiniai susitiko su aktore Inga Jankauskaite, vizažo meistre - Olesia Žuravliova, stiliste - Olga Filatova, prodiuseriu - Deividu Misiuliu (filmas „Gautas iškvietimas“), kurie pasakojo savo sėkmės istorijas.
Mokiniai dalyvavo įvairiose paskaitose, merginos rinkosi grožio paslapčių paskaitas, sužinojo, kaip atrodyti išleistuvių dieną arba kokį makiažą rinktis kasdien.
Išrinktosioms merginoms buvo padarytas makiažas, kitos stebėjo ir klausė „Šokiruoti ar laviruoti“ paskaitos.
Vaikinai rinkosi išmaniųjų technologijų užsiėmimus, taip pat susitiko su laivavedybos studentais, sužinojo 5-is žingsnius, kurie padėtų išvengti klaidų renkantis profesiją.
Renginį vainikavo „DISCOVERY“ grupės koncertas.
Mokiniai turėjo labai prasmingą dieną, susipažino su įvairiomis profesijomis, turėjo galimybę apžiūrėti kaip dirba kai kurių profesijų studentai (barmenai, kariškiai, kirpėjos ir kt.). Išgirdo garsių žmonių sėkmės istorijas. Tikiuosi, kad mokiniai lengviau pasirinks savo ateities profesijas.
E. Enzinaitė
 
 

Ką išmoksi, ant pečių nenešiosi. (Liaudies išmintis)