Klaipėdos „Smeltės” progimnazija smeltesm@gmail.com Tel. (8-46) 345832

IT turnyras „IT Intelektas“-2016

Kovo 15d. ,,Žaliakalnio“ gimnazijoje vyko informacinių technologijų turnyras „IT Intelektas“-2016. Turnyro tikslas – propaguoti Tarptautinės programos „Saugesnis internetas“ idėjas ir skatinti mokinius domėtis IT galimybėmis bei naujovėmis. Renginyje dalyvavo 8-12 klasių mokiniai. Varžėsi 16 komandų iš 15-os Klaipėdos regiono bendrojo lavinimo mokyklų.

Šiame turnyre dalyvavo ir mūsų progimnazijos mokinių komanda ,,GOOGLAI“, kuriai vadovavo informacinių technologijų mokytoja Rita Skolovė. Mūsų komandą sudarė 8b klasės mokiniai: Simonas Mikilkevičius, Mantas Vaičiakas, Nojus Šatinskas, Martynas Šveikauskas ir Greta Bartkevičiūtė. Jie rungėsi keturių žaidimų etapuose: „Viskas atvirkščiai“, „Atmintis“, Tikiu – netikiu“ ir „Eruditų kova“. Klausimai ir užduotys buvo susietos su skirtingų IT sričių terminais, sąvokomis, datomis, žinomomis pavardėmis, pavadinimais bei skirtingomis epochomis.

IT turnyras – puiki vieta parodyti ir pasitikrinti žinias, bei pasisemti naujų žinių. Mūsų komanda puikiai praleido laiką, buvo apdovanota padėkos raštu ir saldžiu prizu.


IT mokytoja Rita Skolovė

 
 

Ką išmoksi, ant pečių nenešiosi. (Liaudies išmintis)