Klaipėdos „Smeltės” progimnazija smeltesm@gmail.com Tel. (8-46) 345832

„7B klasė MYLI LIETUVĄ“

Šių metų vasario 16 d. buvo ypatinga ne tik Lietuvai, bet ir mūsų 7B klasės bendruomenei. Šią  gražią dieną  mūsų  bendruomenė  pirmą  kartą surengė šventę – koncertą „7B klasė MYLI LIETUVĄ“, kurio metu visi kartu minėjome Lietuvos  nepriklausomybės atkūrimo dieną, bei prisiminėme Šv.Valentiną.
Ta proga vaikai, su minimalia tėvelių pagalba, surengė puikų koncertą, kurio metu dainavo, šoko, grojo ir visaip kaip bandė padaryti šventę  visai klasės bendruomenei.  Mums labai buvo džiugu, kad į mūsų „pagalbos šauksmą“ ruošiant šį renginį, atsiliepė  ir labai entuziastingai  mums talkino kūno kultūros mokytoja Regina Baraišienė, už ką mes jai labai labai dėkojame.
Po šventinio koncerto visi vaišinomės mamų ir tėvelių ruoštomis vaišėmis, įspūdingo skonio naminiais tortais, bei mėgavomės šventiška nuotaika.
Lietuvos vardą tą dieną dar ne kartą minėjome žaisdami linksmus žaidimus. Na, o praėjusios  Šv. Valentino dienos proga, mamos su auklėtoja visus vaikus apdovanojo atmintinomis  pagarbos  širdelėmis.
Sulaukėme  ir  netikėtų svečių iš tolimojo  Rusijos krašto. Su  Lietuvos švente mus atvyko pasveikinti  Eurovizijos  dalyvės  Buranovo močiutės, kurios mus pralinksmino savo  jau istoriniu  tapusiu hitu  ir nepakartojamu  šokiu.
Taip pat džiaugiamės, kad mūsų  nepamiršo ir mus aplankė, į Lietuvą grįžusi pasisvečiuoti  buvusi klasės draugė Viltė Brezgytė, kuri mielai sudalyvavo mūsų renginyje ir  visai  klasės  bendruomenei padovanojo  nuostabią  dainą.
Dabar  mes jau žinome, kad  šis  renginys  mūsų  klasėje  tikrai  ne  paskutinis!
 
7b klasės tėvelių aktyvas  Danguolė Vaitkevičiūtė  ir  Jurgita  Piekuvienė
 
 

Ką išmoksi, ant pečių nenešiosi. (Liaudies išmintis)